Integriteitsonderzoek

Schakel de juiste hulp in

Wanneer je als werkgever erachter komt dat een werknemer zich niet volgens de gestelde regels gedraagt heeft, moet er actie genomen worden. Actie in de vorm van een Integriteitsonderzoek. Dit soort onderzoeken zijn nooit fijn, vooral omdat hier een buitenstaand bedrijf ingeschakeld moet worden om de actie van deze werknemer te beoordelen. Recherchebureau DPD is het bedrijf waar je kan aankloppen wanneer er een schending op de werkvloer heeft afgespeeld. Dit bedrijf geeft de nodige informatie hoe jij als werkgever het beste kan handelen in een bepaalde situatie. Zij geven goede training en hiermee kun je als werkgever aan de slag gaan. Tevens kunnen zij hulp bieden bij de ondersteuning van een delict. 

Integriteitsonderzoek

Diefstal door eigen personeel

Als werkgever hoop je altijd dat jij de juiste personen in dienst hebt genomen, Je bent dan ook niet bang dat er onder het personeel gestolen gaat worden. Bovendien heb je de personen op goed vertrouwen aangenomen. Maar mocht ondanks dit goede vertrouwen er toch een rotte appel tussen het personeel zit, is het fijn om te weten dat de mensen van DPD Consultancy goede hulp kunnen bieden om dit proces te leiden. 

Er zijn diverse diensten te vinden, zoals:

  • Integriteitsonderzoek
  • Personeel controleren
  • Ziekteverzuim
  • Beveiligingsadvies

Wil jij meer weten over de diverse diensten van DPD Consultancy, laat dan jouw gegevens achter op hun website. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.