duurzaam marketingbureau

Hand holding young plant for environment day

Wat is Ecoteers?

Ecoteers is een duurzaam marketing bureau. Dit wordt ook wel Sustainable Marketing genoemd. Duurzaamheid betekent letterlijk: bedoeld om lang mee te gaan. Dit kan milieuvriendelijk zijn, grondstofbesparend, maar bijvoorbeeld ook goed voor de mens.  Samen met de klant streven we naar het opstellen van sterke online strategieën met een duurzame impact. 

Als je marketing op de juiste manier inzet, is het een erg krachtig middel. Met marketing zorg je voor naamsbekendheid, extra omzet en zorg je ervoor dat klanten zich aan je binden. Bij Ecoteers behalen we successen op lange termijn in combinatie met een duurzame impact op de wereld. 

Samen met onze diensten, projecten en partners leveren we een positieve bijdrage in de wereld. Marketing wordt gebruikt om verantwoorde producten onder de samenleving bekend te laten maken. Wist je al dat Ecoteers ook ngo’s en groene start-ups de hulp bieden die zij nodig hebben? Zo hanteert het duurzame marketingbureau Ecoteers bijvoorbeeld een speciaal tarief voor groene start-ups. Zo maken we de kans van slagen groter en dragen we met elkaar een steentje aan een betere wereld. 

Nog een extra bijdrage aan een betere wereld doet dit duurzame marketingbureau door voor al onze diensten, bomen te platen. Dit doen wij niet alleen door te compenseren, maar ook om eigen organisatiedoelstellingen te behalen. Deze doelstellingen zijn voor een netto positieve impact op zowel milieu als natuur.

Voor elke 2500 woorden die worden geschreven door onze medewerkers, wordt er minimaal 1 boom geplant. Het doel van het duurzame marketingbureau Ecoteers is om bossen in eigen beheer te gaan planten. Hiermee zijn we in 2021 gestart en verwachten wij verder uit te gaan breiden.

Wil je meer weten over het duurzame marketingbureau Ecoteers? Laten we samen het verschil maken en ons inzetten voor een betere en groenere wereld. Bekijk de website van het duurzame marketingbureau Ecoteers!