Met maritieme trainingen heb jij veiligheid aan boord

Werken aan boord van een schip is al een uitdaging op zich. Echter kunnen zich hier ook levensbedreigende situaties zich voordoen, waardoor het noodzakelijk is om iemand aan boord te hebben die eerste hulp kan verlenen. Aan de hand van maritieme trainingen van G4S Training & Safety kan een kapitein de medewerkers helpen de juiste handelingen te verrichten aan boord van een schip. 

Voor iedereen een andere training 

De maritieme trainingen leer je te handelen in situaties waar de bemanning van een schip er alleen voor staat. Zo zijn er verschillende trainingen, die zowel voor een kapitein of de bemanning bedoeld zijn. Aan de hand van maritieme trainingen kun je daarom te allen tijde goed handelen bij noodsituaties op schepen. 

Maritieme trainingen voor betere communicatie 

Onder de maritieme trainingen valt de training Medical First Aid. Deze is bedoeld voor de kapitein van een schip of anderen die belast zijn met de medische zorg. Met deze training leer je de symptomen te herkennen en verzamelen, overleg te plegen met een arts aan wal en hoe je de symptomen aan kunt pakken totdat er professionele hulp aanwezig is. 

Herhaling voor meer kennis 

Daarnaast is er ook de Refresher training Basic Safety, Advanced Fire Fighting en Proficiency in Survival Craft and Rescue Boats other than Fast Rescue Boats. Deze maritieme trainingen zijn bedoeld voor de bemanning die eerder al een van deze certificaten heeft behaald. In vier dagen worden de vaardigheden herhaald en wordt de nadruk gelegd op de praktijk. 

Veilig handelen in noodsituaties 

Uiteraard zijn er nog meer herhalingscursussen te volgen zodat alle vaardigheden die je hebt opgedaan tijdens de maritieme trainingen van G4S Training & Safety weer up-to-date zijn. Zo kunnen jij en je bemanning er voor zorgen dat jullie altijd kunnen handelen in noodsituaties.