G4S Safety Solutions Nederland

Veilig werken met de hulp van G4S Safety Solutions

Een bedrijf dient veilig te zijn. Veilig werken geeft de werknemers een goed gevoel en leidt tot meer productiviteit en blijere mensen. Om ervoor te zorgen dat je bedrijf zo veilig mogelijk wordt kun je G4S Safety Solutions Nederland inschakelen.

Diensten G4S

Bij G4S kun je voor van alles terecht. Dit zijn zowel diensten, advies, veiligheidsproducten als oplossingen. De diensten die het bedrijf aanbiedt hebben allemaal te maken met veiligheid. Ze werken uitsluitend met goed opgeleid personeel die de certificaten in hun bezit hebben die nodig zijn om wettelijk in een bepaald vakgebied te mogen werken. Ze kunnen diensten verlenen op het gebied van veiligheidstoezicht, brandweer en preventie.

Opleidingen G4S

Als je zelf mensen hebt rondlopen op de werkvloer die je wilt inzetten voor taken op het gebied van veiligheid kun je ze trainingen laten volgen bij G4S. Er zijn tal van trainingen mogelijk die veelal gegeven worden op de diverse trainingslocaties in het land. Bij de trainingen ligt altijd de nadruk op de praktijk zodat je goed voorbereid bent op je eigen werkplek.

Veiligheidsproducten G4S

Veiligheidspersoneel heeft ook veiligheidsproducten nodig om mee te werken. G4S heeft een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van adembescherming, gasdetectie en valbeveiliging.

Advies G4S

G4S geeft ook advies op het gebied van veiligheid. Ze kunnen plannen en analyses maken voor je bedrijf en als je zelf bijvoorbeeld reeds een plan gemaakt hebt maar twijfelt over de inhoud of er wel wat extra hulp bij kunt gebruiken kunnen zij je deze bieden.