G4S Heerenveen

G4S Trainingslocatie Heerenveen

G4S verzorgt trainingen op het gebied van veiligheid op diverse eigen trainingslocaties in het land. De locatie G4S Heerenveen wordt gebruikt voor het geven van trainingen zoals EHBO en BHV maar is speciaal bedoeld voor veiligheidstrainingen op maritiem gebied.

Diverse trainingen mogelijk op deze locatie in het noorden

Welke trainingen er allemaal gegeven worden en wat deze precies inhouden kun je lezen op de website van de opleider. Je kunt er tevens terecht om je in te schrijven voor een bepaalde opleiding. Als je meer informatie wilt hebben voordat je je inschrijft is het raadzaam eerst contact op te nemen met G4S. Zij kunnen je advies geven en bekijken welke cursus het beste voor jou geschikt is.

Oefenen in de praktijk

De locatie in Heerenveen heeft een achttal theorieruimtes maar ook de beschikking over diverse praktijkruimtes. Deze zijn precies ingericht zoals in de werkelijkheid zodat je er op de meest adequate manier kunt oefenen en de geleerde theorie direct in de praktijk kunt brengen. Bij de ingerichte locaties vind je onder andere een woonhuis, een afdeling van een ziekenhuis en een kantoorpand. Je leert er hoe te handelen in noodsituaties en wat je kunt doen als er brand mocht uitbreken.

Brand leren bestrijden op schepen Voor de maritieme trainingen is er een volledige ingerichte coaster waarop geoefend kan worden. Ook hier wordt veel aandacht besteed aan het bestrijden van brand zodat je weet hoe te handelen als er brand uitbreekt op een schip. Het leren bestrijden van brand kan zowel binnen als buiten geoefend worden.