bedrijfsongevallen

bedrijfsongevallen zijn erg vervelend maar helaas niet te voorkomen. Wat je wel zelf in de hand hebt is wat daarna gebeurd. Waarom zou je zelf de moeite nemen om alles te regelen met verzekeringen enzovoorts. Je Kan ook gewoon gebruik kan maken van de advocaten van Sapadvocaten.

Over bedrijfsongevallen

De werkgever is niet altijd aansprakelijk voor het bedrijfsongeval. Ze zijn aansprakelijk bij twee voorwaarden. De eerste is dat er toch een ongeval is gebeurd omdat de werkgever niet genoeg heeft gedaan om het probleem te voorkomen. De tweede voorwaarde is dat de schade opgelopen moet zijn bij het uitvoeren van overeengekomen werkzaamheden. Is dit alle twee gebeurd? Meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij je werkgever en wanneer nodig ook bij de bedrijfsarts. Het wordt je voornamelijk aangeraden om dit schriftelijk aan te geven want dan heb je natuurlijk bewijs dat dit echt gebeurd is.

Eigen ervaring

Zelf heb ik helaas ook een vervelend bedrijfsongeval meegemaakt. Ik was een aantal maanden geleden onderweg naar de kantine voor pauze toen ik uitgleed over een natte vloer. Er stond geen bordje dat de vloer nat was dus ik had het niet kunnen zien. Ik moest toen naar het ziekenhuis omdat ik een hersenschudding had. Je snapt dat ik op dat moment absoluut geen zin had om alles te regelen met de verzekering. Hierom heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Sapadvocaten. Ik ben erg tevreden en zou het zeker aanraden aan anderen. Ook in het vervolg zou ik gebruik maken van deze dienst wanneer dat nodig is, maar laten we maar hopen van niet.