WPhandleiding.nl

Een website bouwen met behulp van WPhandleiding.nl

WPhandleiding.nl biedt je diverse handleidingen voor WordPress aan. Het zelf maken van een website komt tegenwoordig steeds vaker voor. In tegenstelling tot vroeger ben je minder afhankelijk van een programmeur die je website in elkaar zet. Laat staan wanneer je een aanpassing wilt doorvoeren. Door de komst van het CMS systeem wordt het maken, het aanpassen en onderhouden van je website stukken makkelijker. In ieder geval, dat wordt zo geadverteerd. Waar wat doe je wanneer je zelf niet zo thuis bent in een CMS systeem?

Thema

WPhandleiding.nl biedt je oplossingen

Het klinkt natuurlijk leuk dat je zelf alles in de hand hebt, maar hoe begin je? Die vraag wordt vaak gesteld vlak nadat iemand begint met een website. Voor diegene is er gelukkig veel hulp online te vinden. Denk hierbij aan diverse fora, tips en handleidingen. WPhandleiding.nl biedt je verschillende handleidingen en diensten voor WordPress. WordPress is een gratis CMS systeem en is ook een van de meest gebruikte. Door middel van een thema kan je je website maken. De opmaak en positionering van content van de pagina’s worden hierdoor grotendeels bepaald. Daarnaast zijn er ook talloze plugins die allerlei functies en mogelijkheden toevoegen aan je website.

Onderdelen

Stap voor stap

De handleidingen van WPHandleiding nemen je stap voor stap mee in dit proces. Afhankelijk van jouw informatie behoefte kan je beginnen bij de installatie van WordPress of hoe je je website kan opzetten. In plaats van halverwege in te springen, starten ze ook echt bij het begin. Na het uitleggen hoe je moet inloggen, word je geïntroduceerd aan het dashboard van WordPress. Dit doen ze door middel van korte teksten, waarbij afbeeldingen je extra ondersteuning geven. Dit maakt het ontdekken en leren van WordPress stukken gemakkelijker, waarbij je niet overrompeld wordt door de vele mogelijkheden. Wanneer begin jij met je website?