Bedrijfskleding kiezen bij Corporate Fashion

Je bent op zoek naar bedrijfskleding en dan kan er gekeken worden bij Corporate Fashion. Eerst wordt er met je in gesprek gegaan over wat je wil en hoe dat vorm gegeven kan worden. Ook wordt er uitgelegd wat de opties zijn en wat er allemaal kan qua kosten en maatwerk. Kleding is namelijk maatwerk en zeker voor je eigen bedrijf. Als duidelijk is wat de wensen zijn kan er een concept worden ontwikkeld. Voor de collectie kan worden samengesteld moet er nog gekeken worden naar de praktische eisen van de collectie.

Voordelen Corporate Fashion

Er zijn veel voordelen te ervaren bij Corporate Fashion. We hebben er een aantal op een rijtje gezet:

–       Snelle service, er kan gebruik worden gemaakt van een Quick Service programma. Daarbij wordt de kleding geproduceerd met de doorlooptijd van een voorraadartikel.

–       Doorpassen op locatie, er komt dan een coupeuse met paskleding om de maten op te nemen van de kleding.

–       Kleding op maat, ieder figuur kan op gepaste wijze worden gekleed. Er wordt gewerkt met een standaard met normale breedte- en lengtematen. Ook zijn er nog een aantal pasvormen zoals slim, modern of regular fit.

–       Als er gebruik wordt gemaakt van de exclusieve of design collectie, dan kan er een voorraad worden opgenomen en worden beheerd. Daarbij geldt wel een volume vanaf 500 stuks per voorraadartikel.

Zorg dat jij ook ervaart wat voor jou echte voordelen zijn, want goede bedrijfskleding is wel echt van belang!