digitale menubord

Mooi digitale menubord

Mijn beste aankoop is onlangs een digitale menubord geweest. Niet om in mijn woning te hangen, maar in mijn kleine horecabedrijf. Eerder heb ik deze al bij verschillende fastfoodketens gezien en dat bracht mij op een idee. Omdat wij niet alleen een zitgedeelte in ons restaurant hebben, waar de mensen een hapje kunnen eten, maar ook een gedeelte om te bestellen en mee te nemen, kwamen wij op dit idee. Toen wij nog geen schermen hadden hangen, gebeurde het vaak dat mensen die wat eten wilden meenemen in het restaurant gingen zitten om de kaart te bekijken. Natuurlijk was dit erg lastig voor de mensen die hier al zaten te eten en daar moest snel verandering in komen.  digitale menubord

Een zeer mooi digitale menubord gekocht

Onlangs zat ik ergens in een zeer bekende hamburgertent een hapje te eten. Het was erg druk, maar bestellen ging erg snel. Bovendien kon jij op een groot scherm achter de verkoper zien wat jij wilde hebben. Meteen ging er bij mij een lampje branden en ben ik mij in dit soort schermen gaan verdiepen. Als eerste wilde ik weten waar je deze kon kopen en natuurlijk hoeveel het ongeveer zal kosten.

Via de fabrikant IP Digital ben ik aan de panels gekomen. Hierop kan ik nu mijn menu presenteren. Het is meteen een stuk rustiger in het gedeelte waar onze gasten zitten te eten. Dankzij de schermen die wij nu bij het loket hebben hangen is een bestelling doorgeven een stuk makkelijker en overzichtelijker geworden. digitale menubord