Re-integratie opleiding

Dit zijn je mogelijkheden

Heb je een lange tijd niet gewerkt en wil je weer terugkeren op de arbeidsmarkt? Door een re-integratie opleiding te volgen heb je een grotere kans op een baan. Daarnaast ontwikkel je jezelf en heb je na afloop van de opleiding een brede basiskennis van een bepaalde functie. Het is voor bedrijven aantrekkelijker om iemand aan te nemen die onlangs diploma’s heeft behaald. Wanneer je jarenlang niet gewerkt hebt en zonder recente diploma’s solliciteert is het wellicht moeilijker om aan een baan te komen. Bij Fabius Opleidingen vind je een aantal re-integratie opleidingen die je kunt volgen. Je wordt beloond met een diploma en wie weet ook snel een baan!

Het grote voordeel van een re-integratie opleiding is dat je opgeleid wordt voor een specifieke functie. Je hebt hierin tal van mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een opleiding tot receptioniste, telefoniste, secretaresse, administratief medewerker en financieel administratief medewerker. Bij al deze opleidingen krijg je les van ervaren docenten en wordt je zoveel mogelijk persoonlijk begeleid. Deze docenten hebben jarenlange ervaring in de praktijk en weten dan ook precies wat er vandaag de dag van een receptioniste, telefoniste, ect. wordt verwacht.

Snel een baan na je re-integratie opleiding

Nadat je een diploma voor de re-integratie opleiding hebt behaald kun je eventueel ook voor een vervolgopleiding kiezen. Op deze manier kun je je kennis nog verder verbreden en heb je nog meer mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ook direct na je re-integratie opleiding bij Fabius ben je er klaar voor om weer een baan te zoeken. Het gaat bij Fabius vooral om opleidingen voor veelgevraagde functies voor zowel fulltime als parttime. Dit betekent dat de kans groot is dat je snel een baan vindt nadat je je diploma hebt ontvangen.