Cleanroom

Denios: voor alles voor jouw cleanroom

In ons bedrijf werken we met een cleanroom. Dit betekent dat met bepaalde stoffen wordt gewerkt in een zuivere omgeving om de invloed van de omgeving zoveel mogelijk te beperken of zelfs uit te sluiten. Dit betekent dat we werken met gefilterde lucht en bovendien dragen we speciale kleding en hoofdbedekking. Dit zorgt er voor dat er geen contaminatie van stof of vezels kan ontstaan. En daarmee besmetting van de producten wordt voorkomen.

De inrichting van de cleanroom

CleanroomVoor onze cleanroom hebben we hulp ingeschakeld van Denios. Zij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van producten voor de handeling en opslag van gevaarlijke stoffen. Bovendien hebben zij veel ervaring met een cleanroom. Zij hebben ons goed kunnen adviseren om de juiste producten te kiezen.  Elke gezuiverde ruimte moet weer aan andere eisen voldoen, afhankelijk van het soort producten en de aard van de stoffen waarmee wordt gewerkt. Ook de afmetingen kunnen verschillen. Wij hebben de eisen die wij stellen aan een dergelijke ruimte besproken met de experts van Denios. Op basis daarvan konden zij ons voorzien van een advies op maat.

De producten van Denios

CleanroomDenios heeft verschillende producten in het assortiment die gebruikt kunnen worden in een cleanroom. Denk bijvoorbeeld aan apparatuur voor luchttechniek, de opslag van chemische stoffen en vloeistoffen maar ook aan wegwerpkleding en nood- en oogdouches. Op basis van jouw wensen kan de cleanroom worden ingericht met de producten van Denios. Ze zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn maar komen ook bij je langs om meer te vertellen over Denios en de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Denios staat bekend om zijn vakkennis, snelle levertijden en hoogwaardige kwaliteit van veiligheidsproducten. Wij zijn erg tevreden over de geleverde producten en service. We werken nu al een tijdje en naar volle tevredenheid in onze cleanroom.