Dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging

DakrandbeveiligingDakrandbeveiliging is enorm belangrijk om veilig te kunnen werken op grote hoogte. Dit geldt voor verschillende beroepen, bijvoorbeeld dakdekkers, loodgieters, glazenwassers maar ook voor de bouwindustrie. Bij Je Steigertje vindt je verschillende materialen om de veiligheid van jouw werknemers te waarborgen.

Goede, stevige dakrandbeveiliging

In de webshop vind je dakrandbeveiliging van onder andere ASC en RSS Solide GM. Dit wordt gecombineerd met de laatste technieken. Wat te denken van bijvoorbeeld een opklapbaar valbeveiligingsysteem? Dit systeem is heel gemakkelijk mee te nemen, te verplaatsen en te monteren. Natuurlijk kun je helemaal zelf bepalen wat de afmetingen van de dakrandbeveiliging moeten zijn. De afstand tussen twee dakrandvoeten kan maximaal 3 meter zijn. Bij deze maximale overspanning kan dit systeem wel 300 kilo aan. Maar de lengte van het gehele systeem is natuurlijk afhankelijk van de toepassing. Deze kan variëren van 3 tot wel 54 meter!

DakrandbeveiligingHet is begrijpelijk dat je er misschien niet helemaal uit komt of advies nodig hebt. Zelf heb ik contact opgenomen met Je Steigertje en ik werd direct goed geholpen. Zo kun jij ook een goed besluit nemen! Laat je dus zeker adviseren door deze webwinkel, zij zijn al jarenlang gespecialiseerd in dakrandbeveiliging.

Zoek niet verder!

Je hoeft niet meer verder te zoeken naar kwalitatief goede én betrouwbare dakrandbeveiliging. Deze vind je gewoon bij Je Steigertje. Ik kan in ieder geval van harte aanraden om hier je randbeveiliging te kopen. Een groot voordeel is de uitstekende prijs- kwaliteitverhouding en de snelle levering. Bestellen gaat namelijk heel gemakkelijk online. Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de showroom te bezoeken. Dan kun je alles met eigen ogen bekijken en direct vragen om meer informatie of advies. De showroom is gevestigd in Valkenswaard.