Postma Kunststof Tanks

Postma Kunststof Tanks is echt een aanrader

Postma Kunststof TanksEen tijdje geleden ben ik in aanraking gekomen met Postma Kunststof Tanks. Ik was namelijk al langere tijd op zoek naar een Septic tank en wist eigenlijk niet zo goed waar ik de beste aan kon schaffen. Binnenkort starten medewerkers van mij met een project buitenaf gelegen. Hier is dan ook helemaal geen riolering te vinden, dus vandaar dat ik deze nodig had. Dit is iets waar ik nog niet eerder te maken heb gekregen, dus ik heb een goede vriend om advies gevraagd. Hij zit in hetzelfde werkveld en kon mij gelukkig een onderneming aanraden. Zelf had hij hele goede ervaringen met hun producten, dus diezelfde middag ben ik nog een kijkje gaan nemen op hun website. 

Postma Kunststof Tanks heeft een goede service

Postma Kunststof Tanks

Toen ik ging kijken bij Postma Kunststof Tanks sprak dit mij meteen aan. Er was namelijk veel informatie te vinden over alles wat zij te bieden hebben. Daardoor wist ik meteen wat ik kon verwachten en kreeg ik veel vertrouwen in hun producten. Wel had ik nog een aantal vragen hierover, dus daarvoor heb ik contact opgenomen. De medewerkster die ik aan de telefoon kreeg was ongelofelijk vriendelijk en ik kreeg echt het gevoel dat zij tijd voor mij maakte. Dat vond ik erg prettig, want soms heb je nog wel eens het idee dat iemand graag zo snel mogelijk wil ophangen. Gelukkig was dat hier dus zeker niet het geval. Naderhand wist ik zeker dat ik hier een aankoop ging doen. 

Een grote meevaller

Toen ik bij Postma Kunststof Tanks een offerte aan had gevraagd, had ik geen flauw idee hoeveel het mij uiteindelijk zou gaan kosten. Binnen een aantal dagen werd ik wederom gebeld om de prijzen te bespreken. Dit bleek een stuk minder dan ik vooraf had verwacht, dus dat was natuurlijk erg mooi meegenomen!