locker 2

Nooit meer je sleutel kwijt met deze lockers

Raak je wel eens je sleuteltje van je locker kwijt? Dan is de locker met pincode  de ideale oplossing. Je kunt de kluis openmaken met een pincode die je zelf bedenkt.
Dit bestaat eerst uit vier cijfers, maar zodra anders gewenst is, mag het aantal cijfers ook een beetje afwijken. Veel pincodes kunnen ook gegenereerd worden, waardoor er in een kortere tijd meerdere pincodes kunnen worden gedeeld. Die pincodes kunnen worden geprogrammeerd van tevoren, waarna ze weer uit de software kunnen worden gehaald. Voor meerdere bedrijven kan dat enorm handig zijn! De oude zal geblokkeerd worden, nadat er een nieuwe pincode komt. Hierdoor kunnen kluisjes vaker worden gebruikt door meerdere mensen.

Extra veiligheid in de lockers

Nu zijn er veel functies, die bij de lockers met pincode kunnen worden toegepast. Zo kunnen er bepaalde tijdrestricties worden toegevoegd. Wat houdt dit precies in? Dit betekent simpelweg dat de lockers gaan blokkeren, zodra ze na een bepaalde periode aan tijd worden geopend. Bij bepaalde bedrijven kan dit bijvoorbeeld bij een 24-uurs gebruikstijd zijn of bijvoorbeeld na middernacht. Je kunt ook lockers nemen met een pincode en RFID als combinatie om extra veiligheid te creëren. Dit kan handig zijn, zodra er producten in de kluis liggen die waardevol of gevaarlijk zijn. Dit kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden bij de politie na het openen van de wapenkluizen. Het kan enorm handig zijn om de veiligheid van bepaalde spullen in de kluis te kunnen garanderen.

Materiaal combineren met de locker

Je krijgt met de lockers met cijferslot dus nooit meer last van sleutels die kwijtraken en de lockers kunnen makkelijker worden gesloten en geopend. Geen muntjes en sleutels, heerlijk! De lockers met pincode zijn een ideale oplossing voor heel veel mensen.
Zodra je besluit om de lockers met het cijferslot te nemen, kun je er ook voor kiezen om een bepaald materiaal toe te passen. Waar moeten de lockers van worden gemaakt?
Hierover kun je ook advies krijgen. Je kunt kiezen voor lockers die gemaakt zijn van hout, maar ook een metalen locker, een stalen locker of een Volkern locker is mogelijk. Door het juiste materiaal erbij te kiezen, passen de lockers helemaal binnen het bedrijf, waarvoor het bedoeld is.