Jaagers.com over Magento 2

Jaagers.com is een innovatieve onderneming die met interesse de ontwikkelingen op het gebied van e-commerce volgt. Daarom hebben we uiteraard met interesse de introductie van Magento 2 aan het einde van 2015 gevolgd. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder en kunnen we een beetje de balans opmaken. Als we die balans opmaken dan zien we veel voordelen, met name op het gebied van snelheid, stabiliteit en gebruiksgemak. Echter, we zien ook een aantal nadelen die verbonden zijn aan het gebruik van Magento 2. Die nadelen zijn niet zo groot dat er geen oplossingen voor zijn en ze zorgen er ook niet voor dat de overstap naar Magento 2 niet de moeite waard is. Het is echter wel belangrijk dat deze nadelen in kaart worden gebracht.

Jaagers.com signaleert: Magento 2-code is wezenlijk anders

In de eerste plaats is het belangrijk om op te merken dat de code van Magento 2 wezenlijk anders is dan Magento 1.9. Het upgraden naar deze nieuwe versie van Magento vereist daardoor meer technische kennis dan bij een ‘reguliere’ upgrade. Het inhuren van deze kennis brengt extra kosten met zich mee.

Jaagers biedt oplossingen met de check-out

Om de conversie van een webwinkel zo hoog mogelijk te krijgen is het belangrijk dat het de klant zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt om af te rekenen. Op dit punt ziet Jaagers.com nog wat verbeterpunten. Wij ontwikkelen daarom maatwerkoplossingen om het afrekenen zo soepel mogelijk te laten verlopen en de conversie van een webwinkel zo hoog mogelijk te houden.