De toekomst in met een website van Real Gen

Real Gen is internetbureau, die u kan helpen bij het ontwikkelen van websites. Voor ondernemers is een kwalitatief goede website onmisbaar in de huidige tijd. In de afgelopen jaren kwamen uw bezoekers wellicht voornamelijk uit uw eigen omgeving. Hier adverteerde u met advertenties in de krant, advertenties op de lokale radiozenders, enzovoorts. Tegenwoordig kunt u een veel breder publiek bereiken, door u te richten op online marketingcampagnes. Met een website bereikt u niet alleen uw vaste klantenkring, maar ook mensen uit andere delen van Nederland of zelfs uit het buitenland. Zo zal de omzet van uw organisatie verder groeien.

Real Gen

Stappenplan van Real Gen bij het ontwikkelen van websites

Een website ontwikkelen is meer dan het vormgeven van een mooi design voor uw website. Denk bij het ontwikkelen van websites bijvoorbeeld ook aan het optimaliseren van de indeling van pagina’s, het op de juiste plek gebruiken van call to action­-buttons, enzovoorts. Op deze manier kunt u de conversie van uw website of webwinkel maximaliseren. Door uw wensen vooraf goed in kaart te brengen, wordt het makkelijker om uw website hierbij aan te laten sluiten. Zo is deze sneller online en hoeft er gedurende het proces minder te worden aangepast.

Nadat de website van uw organisatie gelanceerd is, kunt u op de hulp van Real Gen blijven rekenen. Real Gen helpt u in dit geval bijvoorbeeld met het vergroten van het aantal bezoekers op uw website. Dit kan middels advertenties, maar ook door het gebruik van het zogenaamde search engine optimization.