vertaalbureau in Rotterdam

Een goed vertaalbureau in Rotterdam

vertaalbureau in RotterdamHet beste vertaalbureau in Rotterdam heet Stentor. Hier heb ik zelf ongelofelijk goede ervaringen mee en daarom wil ik jou hier graag iets meer over vertellen. De eerste keer dat ik met hen in aanraking kwam was bij mijn vorige werkgever. Hij vroeg mij om op zoek te gaan naar een bedrijf wat hem kon helpen met het schrijven van teksten voor onze buitenlandse klanten. Hij had namelijk het idee dat hij geen medewerkers in dienst had die dit voor hem konden doen. Daarom ben ik eerst rond gaan vragen of dit inderdaad het geval was. Uit mijn vragenrondje kwam inderdaad dat er niemand was die dit op zich kon en wilde nemen. Er was 1 iemand die het wel zou kunnen, maar hij kon dan alsnog niet garanderen dat het foutloos zou zijn. Dat is natuurlijk wel wat wij uiteindelijk wilden, want dat komt het meest professioneel over.

Een top vertaalbureau in Rotterdam

vertaalbureau in Rotterdam

Toen ik ging zoeken naar een vertaalbureau in Rotterdam kwam ik al snel bij dit bedrijf uit. Hierover las ik online hele goede verhalen, dus dat gaf mij al direct veel vertrouwen in hun diensten. Wel had ik nog een aantal vragen over de mogelijkheden op het gebied van taal en hoeveel het ons uiteindelijk zou gaan kosten. Daarvoor heb ik toen een offerte aangevraagd. Dit kon ik heel gemakkelijk doen via hun website, dus dat heeft mij niet veel tijd gekost. Binnen een werkdag had ik al antwoord, dus lang wachten heb ik hier zeker niet hoeven doen. Toen wij het gehele kostenplaatje goed in beeld hadden, hebben wij de keuze gemaakt om met hen in zee te gaan. Dit is een keus waar wij tot op de dag van vandaag geen spijt van hebben. De kwaliteit van het product wat zij ons hebben geleverd is nog beter dan wij van tevoren hadden verwacht.