Wat doet SIGV Coöperatie nou eigenlijk?

Een professionele tolk of vertaler nodig? De SIGV Coöperatie verzorgt tolk en vertaaldiensten in vrijwel alle talen van de wereld op verschillende gebieden. Alle tolken van SIGV Coöperatie zijn gespecialiseerd in bepaalde talen. Door het bedrijf te benaderen, kun je je wensen en behoeften vermelden en het bedrijf zorgt dan dat zij er optimaal op inspelen.


De tolken van SIGV Coöperatie vertalen zowel op medisch, als op technisch gebied, hiervoor moeten de tolken soms ook cursussen voor afleggen, dit om het optimale steeds weer uit het gesprek te halen. De tolken van het bedrijf SIGV Coöperatie zijn bij bijna alle tolkwerkzaamheden betrokken in Nederland.
De service van het bedrijf is erg goed, want ze doen precies wat de klant wilt en dat wordt goed van te voren gecommuniceerd!

Mijn ervaring

Mijn naam is Nicolette Jansen, ik ben werkzaam in een ziekenhuis. Regelmatig komen hier vluchtelingen langs om zichzelf te laten controleren op virussen. Mijn Engels is goed, maar ik vind het belangrijk dat deze mensen alles begrijpen van wat ik zeg en daarom was het mijn idee om een tolk bedrijf in te schakelen voor zulke werkzaamheden, denk aan gebruik van bepaalde medicijnen. Ik heb het bedrijf SIGV Coöperatie ingeschakeld en zij hebben me perfect geholpen met het vertalen van alles wat de patiënt moet weten. Dit is ook belangrijk voor de patiënt zijn gezondheid. Ik adviseer andere mensen die op zoek zijn naar een tolk om het bedrijf SIGV Coöperatie te benaderen!