fento 200 pro

Fento 200 pro gebruiken

Vanaf het moment dat wij binnen ons bedrijf de Fento 200 pro gebruiken, zijn de ziektemeldingen nog maar op één hand te tellen. Wij zijn een stratenmakersbedrijf en werken veel op de knieën. Soms maken wij hele lange dagen en dat merk je snel aan de ziektemeldingen. Doordat wij vaak op de grond zitten om een weg aan te leggen, zit je vaak in één houding. Ik zelf werk ook in deze tak en dat merk ik aan mijn rug en knie. Elke keer als ik weer een dag heb gewerkt kan ik bijna niet fatsoenlijk lopen van de rugpijn. Gelukkig kan ik hierdoor nog wel werken, maar moet er niet aan denken als ik hierdoor thuis kom te zitten.  fento 200 pro

De Fento 200 pro is een geweldige kniebeschermer

Sinds kort heeft ons bedrijf nieuwe kniebeschermers gekocht. Nu lijkt het net alsof je op een kussen zit. Ze zitten perfect en de rug,- en knieklachten zijn meteen afgenomen. Iedereen die vaak op de knieën werkzaamheden moet verrichten kan ik zeker deze beschermers aanraden.

Niet alleen deze beschermers kan je bij de Lijmkam.nl kopen, er is hier namelijk veel meer producten te verkrijgen. Alles kan je hier makkelijk online kopen. Mocht er iets gekocht zijn en dat bevalt niet, dan is retour sturen ook geen enkel probleem. Inmiddels hebben alle medewerkers van ons bedrijf deze kniebeschermers in gebruik en ik hoor hier alleen maar lovende woorden over.

Ben jij nieuwsgierig naar het assortiment, neem dan een kijkje op deze website.

fento 200 pro