Logo Telgefixt

Een supersnelle scherm reparatie Delft bij Telgefixt

Ik had mijn telefoon een aantal dagen geleden laten vallen waardoor mijn scherm was gebarsten. Daarom ging ik ook op het internet op zoek gaan scherm reparatie Delft om een goede telefoons zaak bij mij in de buurt te vinden die mijns scherm zou kunnen maken. 

iPhone reparatie

Zeer veel telefoonwinkels in Delft 

Toen ik op het internet op zoek ging naar scherm reparatie Delft kreeg ik super veel zoekresultaten van telefoons winkels in Delft die telefoons repareren. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan naar een website van een telefoons winkel die mij aansprak kwam ik terecht op de website van Telgefixt. Toen ik terecht kwam op deze website besloot ik ook niet meer verder te zoeken omdat de website erg veel aantrekkelijke informatie bevat. op de website van de telefoons zaak staat onder andere vermeld dat zij deskundige monteurs in dienst hebben en originele onderdelen gebruiken voor de reparaties die zij uitvoeren. Op de website staat ook vermeld dat zij erg voordelige prijzen hanteren en snelle reparaties uitvoeren. Dit sprak mij allemaal scherpe erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel te brengen om het scherm van mijn telefoon te laten maken. 

Een super snelle en voordelige reparatie 

In de winkel werd ik erg snel en zeer vriendelijk geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf. Het scherm van mijn telefoon was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom ben ik ook erg tevreden over Telgefixt.