Wilt u voortaan met kunststof voorraadkisten gaan werken?

Mijn moeder en ik hebben vorig jaar een klein bedrijfje geopend, het begon eerst online en dit ging zo goed dat we besloten hebben om een winkel te openen in de stad. We verkopen snoepgoed en chips en verschillende soorten dranken, de snoep komt meestal van Amerika daarom is het zo gewild hier. Toen we net begonnen waren begonnen we vanuit huis en kochten we een beetje in en konden we dit op de zolder zetten omdat er nog niet erg veel besteld werd. Nu dat we gaan uitbreiden en een groot aantal klanten hebben, hebben we ook meer opslagruimte in de zaak en hebben we kunststof voorraadkisten nodig om alles in netjes in te zetten zodat het ook nog is overzichtelijk is. Nu staat alles in dozen en zo is het moeilijker om gelijk te zien wat erin zit, en om te pakken. Ik ging online opzoek naar een website die kunststof voorraadkisten verkoopt en ik kwam terecht op de website boxpall.nl, hier verkopen ze kunststof voorraadkisten in verschillende grootten en maten, palletboxen, kunststof pallets, hygiëne boxen en accessoires. Bij de kunststof voorraadkisten hebben ze euronormbakken die 600 x 400 zijn in een gesloten versie en een geperforeerde versie, euronormbakken die 400 x 300 zijn in een gesloten versie en een geperforeerde versie, klapkratten in een active lock en passive lock, stapel en nestbaar en unista in 400 x 300 mm, 600 x 400 mm en kofferbakken. Er staat op de website een tabel met alle kunststof voorraadkisten met het productnummer, wat voor kunststof voorraadkisten het zijn, hoe groot het is en hoeveel liter erin kan dit krijgt u ook te zien als u kiest welk soort kunststof voorraadkisten u zou willen hebben. Ze hebben ook laatst een nieuw product op de website toegevoegd genaamd een buggy. Dit is een dubbelwandige buggy die de afmetingen 820 x 720 x 700 mm heeft, hij is gesloten en op wielen en is in meerdere kleuren leverbaar en is ook geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Het gewicht van de buggy is 22 kg en heeft een inhoud van 200 liter.

Kunststof voorraadkisten op spullen in te slaan

Ze hebben hier een groot assortiment online waar u uit kunt kiezen. Ze verkopen verschillende soorten kisten zoals hygiëne boxen, buggy’s en voorraadkisten in verschillende kleuren en maten. U kunt ook makkelijk een offerte aanvragen als u een product in uw offertemand doet met het product dat u wilt. Als u contact wilt opnemen kunt u het telefoonnummer bellen dat is aangegeven op de website of hun een e-mail sturen.

U kunt de website ook bezoeken

Ik heb nu voorraadkisten gevonden om al onze snoepgoed in te kunnen bewaren in onze voorraadruimte. Ik raad de website dan ook aan omdat:

  • U een groot assortiment heeft om uit te kiezen
  • U gemakkelijk een offerte kunt aanvragen
  • U snel contact kan opnemen

Wilt u meer weten over de verschillende boxen in verschillende maten en kleuren die ze verkopen op de website. Dan kunt u altijd de website ook nog eens bezoeken. Daar kunt u ook de contactgegevens vinden van dit bedrijf.