werkkleding bedrukken

Werkkleding bedrukken zorgt voor meer veiligheid

Veiligheid gaat voor alles en er zijn veel manieren waarop je de veiligheid binnen jouw bedrijf kan garanderen. Een manier die je misschien niet verwacht is werkkleding bedrukken. Het is maar wat kleding, hoe kan dat nou voor meer veiligheid zorgen? Nou, op heel veel manieren. Zo is het heel belangrijk dat personeel dat op gevaarlijke plekken werkt goed zichtbaar is. Maar het gaat zelfs niet alleen maar om fysieke veiligheid: juridisch ben je met bedrukte werkkleding ook een stuk beter beschermt tegen bepaalde claims. Hoe dit precies werkt leggen we je straks uit.

werkkleding bedrukken

Zichtbaarheid is alles

Sommig personeel werkt in het donker, ander personeel werkt langs de weg, en regelmatig is het ook nog eens een samenvoeging van beiden. Daarom is het belangrijk dat jouw personeel goed zichtbaar is, en hoe bereik je dat nou beter dan met reflecterende werkkleding? Inderdaad: met speciaal voor jullie bedrukte reflecterende werkkleding. Door jouw personeel van de juiste werkkleding te voorzien zorg je ervoor dat ze ten alle tijden gezien worden op gevaarlijke plekken, en zo weet je dat de kans op ongelukken veel en veel lager is.

Hoe bedrukte werkkleding je juridisch indekt

Dit is misschien niet helemaal wat je verwacht, maar met bedrukte werkkleding sta je juridisch ook sterker. Dit komt doordat een persoonsverwisseling een stuk moeilijker wordt. Het is namelijk zo dat je een verplichting die iemand die zich als jou voordeed alsnog moet voldoen als het de klant niet verweten kan worden dat hij het verschil niet kon zien. Als al jouw personeel tijdens het werk jouw bedrukte werkkleding draagt wordt het voor anderen een stuk moeilijker om zich als jou voor te doen. En als het iemand dan toch lukt een klant te overtuigen zal je er altijd op kunnen wijzen dat jouw personeel altijd jouw kleding draagt.