bedrukte ringbanden

Werk je op kantoor veel met ringbanden? Laat ze bedrukken

Er zijn genoeg redenen waarom je op kantoor of in een andere zakelijke omgeving met ringbanden te werken, zelfs al zijn digitale middelen steeds dominanter aanwezig. Veel mensen werken immers nog altijd graag met papier. Van papier lezen is namelijk nu eenmaal veel minder vermoeiend dan van een beeldscherm. Daarnaast is het van verschillende soorten documentatie wettelijk verplicht om het ook op papier geprint te hebben. Als je daarmee te maken hebt kom je natuurlijk al snel voor de vraag te staan hoe je deze documentatie netjes opbergt. Laat een ringband nou net daarvoor uiterst geschikt zijn. Zo’n ringband, soms ook wel order, klapper of simpelweg map genoemd, kun je vervolgens ook nog laten bedrukken. Hieronder lees je waarom het raadzaam is als bedrijf zijnde in te zetten op bedrukte ringbanden.

bedrukte ringbanden

Goede redenen om je ringbanden te laten bedrukken

Om de volgende twee redenen doe je er goed aan je ringbanden te laten bedrukken in jouw huisstijl: 

  • Met bedrukte ringbanden kom je zeer professioneel en bevlogen over op mensen als zakenpartners, klanten, sollicitanten en natuurlijk ook je eigen werknemers. Al deze mensen zullen een positiever beeld krijgen van je organisatie als geheel en jou als bedrijfsleider als je aandacht schenkt aan zulke details.
  • Een in jouw huisstijl bedrukte ringband zou goed kunnen dienen als promotieartikel of als relatiegeschenk. Zo werk je meteen weer even aan het opbouwen van een nog betere naamsbekendheid.