Room management

Superhandig Room Management

Room management drukt de onkosten op een aantal manieren en het is de absolute toekomst om ruimtes heel effectief te kunnen beheren, en dat bijna zonder omkijken. De vele voordelen van Room management zijn glashelder en zeer logisch. Dankzij het grote gemak wat er ontstaat na de installatie van het systeem blijft er tijd over voor andere zaken, wat dus weer nieuwe mogelijkheden creëert. Gewoon verder kunnen werken zonder een agenda te moeten hanteren om telkens iedereen in vergaderruimtes in te plannen levert veel tijd en gemak op. Het managen van vergaderruimtes via het management portaal is de toekomst omdat het voor iedereen zo ontzettend praktisch is. Ongeacht om wat voor een bedrijf het ook gaat, met meerdere mensen in een gebouw moet het gebruik van ruimtes worden gestroomlijnd omdat het anders een chaos wordt.

Werkruimtes managen voorkomt een hoop zoektochten naar ruimtes en vervelende onderbrekingen wanneer een ruimte al bezet is. Dubbele boekingen is iets wat helemaal niet meer kan gebeuren met een digitale Room manager omdat er maar één agenda wordt gehanteerd, en dat is die van het managementsysteem. Overleg met de directie of met collega’s kan online, via een app of via een display zeer gemakkelijk worden gepland zodat de reservering snel kan worden gemaakt en de benodigde voorzieningen kunnen worden doorgegeven. De helderheid van het systeem maakt het dus efficiënt en zeer prettig voor iedereen om mee te werken.

Room management

Ruimtebeheer in stijl

Het knappe aan het managementsysteem is dat het integreren met andere systemen zeer goed mogelijk is. Reserveringen kunnen via het systeem gemakkelijk worden doorgegeven aan de andere deelnemers en dat werkt heel fijn. Even een datum en een ruimte reserveren en iedereen is op de hoogte, dit scheelt natuurlijk het nodige bel- of appwerk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om programma’s zoals Exchange, Office 365 of andere applicaties te linken aan het managementsysteem zodat alle agenda’s kunnen worden geïnformeerd over de komende vergadering, gemak dient de mens. Aan de buitenkant van een ruimte kan een display worden opgehangen waarop afgelezen kan worden of de ruimte wel of niet vrij is, maar het is zo ook mogelijk om reserveringen te maken of vergadertijden aan te passen via de console. De console is voorzien van ledverlichting zodat het geheel er aantrekkelijk uitziet.

Het zogenaamde portaal wat online, via de app of via de console bereikt kan worden biedt ook de mogelijkheid om door te kunnen geven wat er nodig is in een ruimte of om bijvoorbeeld een storing door te geven. Misschien moet er bij een vergadering een beamer worden gebruikt, en dan is het gewoon makkelijk als de beamer ook daadwerkelijk klaarstaat in de ruimte voordat een vergadering begint. Dankzij alle slimme technologie wordt alles om ons heen gemakkelijker en kan er veel worden gestroomlijnd en kosten worde bespaard. Het is zelfs mogelijk om een kamerdetector op te hangen zodat het licht automatisch uitgaat wanneer de laatste persoon de ruimte verlaat en de deur achter zich dichttrekt.