snijplotters

Sterke en veelzijdige snijplotter gezocht? Ga voor een Roland

Een snijplotter is een apparaat waarmee je op een fraaie wijze een uitsnede kunt maken van een afbeelding naar keuze, bijvoorbeeld een plaatje, een logo of een stukje tekst. Dit snijd je uit in een materiaalsoort naar keuze. Gebruikelijk is dat je hiervoor folie, stof, karton of papier gebruikt. De mogelijkheden die je hiermee hebt en de redenen die hierachter kunnen zitten zijn schier eindeloos. Grofweg zou je kunnen stellen dat er twee categorieën snijplotters bestaan. We onderscheiden dan relatief bescheiden apparaten voor incidenteel gebruik en de wat grotere en meer geavanceerde machines, die doorgaans door fanatieke hobbyisten of zelfs door professionals worden ingezet. Onder laatstgenoemde categorie vallen de snijplotters van Roland. Wat dat betreft is de Roland Camm-1 GS-24 wel een absoluut paradepaardje. Lees hieronder meer over deze fijne snijplotter.

snijplotters

Meer informatie over de Roland Camm-1 GS-24

De Roland Camm-1 GS-24 is een snijplotter die je normaliter zou indelen in de categorie snijplotters voor zakelijke en veelvuldige gebruikers die een perfect resultaat nastreven. De volgende eigenschappen zijn op deze snijplotmachine van toepassing:

• Dit apparaat heeft een digitale servomotor die tot zo’n 50 centimeter per seconde zou kunnen snijden.

• Ondanks deze hoge snelheid wordt er geen afbreuk gedaan aan de nauwkeurigheid. 

• Deze Roland-snijplotter wordt geleverd met gebruiksvriendelijke software met legio opties. Je kunt zo op je gemak je afbeeldingen bewerken en nieuwe ontwerpen creëren.

• Alle materialen die gebruikelijk zijn bij snijplotters kunnen ermee gebruikt en gesneden worden. 

• Omdat je ook per lijnkleur, overlappend en geperforeerd kunt snijden zul je in staat zijn je doelen extra snel te verwezenlijken. Zo nodig kun je hierdoor een extra hoge productie realiseren.

• Ook al heeft de Roland Camm-1 GS-24 veel opties en mogelijkheden, het bedieningsgemak blijft zich op een hoog niveau bevinden.