Snackwagen

Een snackwagen is erg leuk voor jouw personeel!

SnackwagenAfgelopen Kerst heb ik een snackwagen bij ons op het bedrijf besteld. Normaal gesproken doen we altijd een hapje en een drankje maar het leek me leuk om eens wat anders te doen. Aangezien wij verschillende kraampjes buiten hadden staan met kerstpakketten, leek de snackwagen mij een leuke toevoeging. Achteraf gezien was dit echt een groot succes en ik kan dit zeker aanraden bij andere bedrijven en ondernemers.

De snackwagen heeft een geschikt menu voor ieder bedrijf

De snackwagen werd dus ook enorm goed ontvangen onder de medewerkers en ik vond het zelf natuurlijk ook erg leuk om iedereen zo blij te zien. Je kunt bij deze mobiele frietkraam de snacks bestellen die je zelf lekker vindt. Ik had namelijk gekozen voor een uitgebreid menu met een ruime keuze. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per persoon dus je weet direct waar je aan toe bent. Natuurlijk heb je ook de keuze uit andere menu’s zodat er voor ieder budget en ieder bedrijf passende catering mogelijk is!

SnackwagenIk zou Snackmobiel zeker aanraden

Overigens is de snackwagen natuurlijk ook erg leuk voor evenementen of bedrijfsfeesten. Is jouw bedrijf gevestigd in de omgeving van Eindhoven, dan hoef je geen extra reiskosten te betalen. Als er wel voorrijkosten bij komen dan wordt dit helder met jou besproken. Ik ben in ieder geval erg blij met hoe de communicatie is verlopen en zou Snackmobiel bij iedereen willen aanraden. Het is een fijne partner met schappelijke prijzen en een prima service. Daarnaast is de snackwagen natuurlijk een uniek concept. Zo kun je je werknemers voorzien van lekker eten en hoef je ze niet met een lege maag naar huis te sturen! Ik ga zeker vaker de snackwagen inhuren in de toekomst. Neem dus zeker eens een kijkje op de website en ontdek de vele mogelijkheden.