Signsister brengt sfeer met zich mee

Bij Signsister is het mogelijk om jouw gevel te voorzien van een geschikte logo. Ongeacht het formaat van de logo, dit bedrijf weet er goed mee om te gaan.

Voor een paar maanden terug hebben wij eindelijk de sleutel gekregen van onze nieuwe pand. Met veel enthousiasme en liefde voor het vak is de deur geopend! Echter zochten wij nog naar een bedrijf die onze gevel kon opfleuren. Met enige spoed zochten wij naar een onderneming die ervoor kon zorgen dat onze logo op de gevel komt te staan. Voor de rest is het geheel aan het bedrijf zelf hoe dat de gevel wordt ingekleurd. Zolang het maar strak en goed wordt ingericht en dat onze gasten het zien!

Signsister

Dankzij Signsister zijn wij geholpen

Tijdens mijn zoektocht op het internet naar een geschikt bedrijf, kwam ik terecht bij Signsister. Dit bedrijf plakt vrijwel alles! Bovendien hebben zij voldoende kennis en ervaring opgedaan om dit werk uit te voeren. Voor mij was het dan ook snel duidelijk en heb ervoor gekozen om een afspraak te maken bij dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kon ik de wensen bespreekbaar maken en mochten zij een offerte op gaan maken. De offerte werd opgemaakt en die kreeg ik even later toegestuurd. De kosten zijn precies wat wij voor ogen hadden. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om akkoord te geven op de offerte. Nog geen drie dagen later konden zij al bij ons aan de slag om de gevel te voorzien van onze schitterende logo. Zelfs onze gasten geven hier de complimenten over.