Office manager opleiding

Een office manager is iemand die op kantoor de hele boel in de gaten houdt en vooral zorgt dat alles soepel blijft lopen. Een kantoor kan niet zonder office manager. Daarom is het misschien geen gek idee om een office manager opleiding te volgen. Hiermee zorg je dat je helemaal klaar bent voor de functie en heb je ook een streepje voor op andere kandidaten voor de functie van office manager. Ook als ze wel ervaring hebben, want tijdens een office manager opleiding leer je algemenere dingen dan in de functie bij één specifiek bedrijf.

Twee diploma’s

Je kunt de office manager opleiding bijvoorbeeld bij Fabius opleidingen volgen. Zij hebben ruim 50 locaties in Nederland en waarschijnlijk dus ook een locatie bij jou in de buurt. De office manager opleiding bestaat uit twee delen. De eerste 30 lessen zijn de opleiding administratief medewerker. Dit deel sluit je af met een examen en hier ontvang je een diploma voor als je het examen haalt. Daarna heb je nog 15 lessen voor de opleiding office manager. Ook daar doe je examen in en kun je dan een diploma voor krijgen.

Praktische informatie over de opleiding

Bij Fabius opleidingen kun je dus bijna altijd in je buurt terecht. En je hoeft ook maar één keer per week een les te volgen. Zo’n les duurt dan 3 uur en begint om 9 uur in de ochtend of om 7 uur in de avond. Daarnaast maak je nog huiswerk. Gemiddeld doen studenten daar één dagdeel over. Alle informatie over de office manager opleiding vind je op deze pagina van Fabius opleidingen.