bedrukte aanstekers

Letters of afbeelding voor reclame

Maak je gebruik van reclame op fysieke producten en niet via een campagne op internet dan zijn bedrukte aanstekers een prima middel, aanstekers zijn veelgebruikte voorwerpen die je overal tegenkomt. In de huiskamer, in de auto, op het werk of in de schuur als je aan het klussen bent. Een vlammetje is altijd welkom, geef je een aansteker cadeau hoef je er niet over te twijfelen of deze wel gebruikt zal worden. Een voordelige reclame die door iedereen zal worden gebruikt.

bedrukte aanstekers

Kies je eigen opdruk

Bij bedrukte aanstekers kies je er helemaal zelf voor wat je erop laat drukken, teksten, logo’s en afbeeldingen het kan allemaal. Combineer met een leuke kleur aansteker, en de tekst die er je erop laat zetten. Op deze manier valt je aansteker niet alleen op, ook de reclame kunnen mensen niet omheen. Iedereen is nieuwsgierig aangelegd en zal het logo of de tekst zeker zien, maak de aansteker herkenbaar door dezelfde kleuren te gebruiken als bij je bedrijf.

Leuke en goedkope cadeaus

Een leuk presentje wat je kunt gebruiken hoeft niet altijd duur te zijn, bedrukte aanstekers bewijzen dit. Je kunt eenvoudig een leuk model weggeven bij bijvoorbeeld een bestelling, aan de hand van het soort aansteker kun je de prijs van de promotie bepalen. Kies je voor een voordelige wegwerp aansteker, of ga je voor wat meer luxe met een Zippo model. Voordeel van een Zippo is dat de reclame of tekst erop gegraveerd kan worden, lange levensduur van je promotie is dus gegarandeerd.