Korting raamstickers

Korting raamstickers

Een boodschap overbrengen hoeft niet veel geld te kosten. Je hoeft geen complete marketingcampagnes op te zetten om over te brengen dat je korting geeft op specifieke producten in jouw winkel. Je wilt dus op een voordelige manier de aandacht trekken van voorbijgangers zonder dat het teveel tijd kost. Korting raamstickers zijn hiervoor de oplossing. Het is een goedkope investering en zijn zo aangebracht aan het raam. Zijn alle producten dan verkocht dan kun je de korting raamstickers eenvoudig van het raam halen zonder plakresten. Onze korting raamstickers zijn er in verschillende designs, kleuren en ontwerpen. Zit er geen tussen die past bij jouw winkel? Wij bespreken graag met je de mogelijkheden voor een korting raamsticker op maat. 

De beste korting raamstickers voor de scherpste prijs 

Door de lijnen zo kort mogelijk te houden kunnen wij de beste kwaliteit bieden voor een scherpe prijs. Onze korting raamstickers zijn beplakt met een speciale lijm dat eenvoudig aan te brengen is aan het raam. Wil je de korting raamstickers van het raam halen dan kun je ze eenvoudig van het raam halen zonder lijmresten achter te laten. Hierdoor bespaar je extra onnodige tijd en kosten voor het schoonmaken van het raam. 

Snelle verzending van de raamstickers

Natuurlijk wil je de korting raamstickers zo snel mogelijk hebben. Zodra je de bestelling gedaan hebt in onze webwinkel, starten wij gelijk met de productie van jouw raamstickers. In de meeste gevallen ontvang je hierdoor je raamstickers binnen twee werkdagen. 

Meer korting raamstickers voor minder geld

Korting raamstickers

Bij In2stickers ontvang je extra korting zodra je meer besteld. Dit betekent dus ook dat je meer korting raamstickers kunt kopen voor minder geld. Zodra je al twee korting raamstickers besteld wordt het al voordeliger. Deze korting kan uiteindelijk oplopen tot wel 50 procent! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag met je in contact!