Hoe maak je nou een illustratie?

Hoe maak je nou een illustratie?

Hoe maak je nou een illustratie? Dat is een vraag waar veel producenten tegenaan lopen. Het maken van een bepaald product is geen enkel probleem. Maar om uit te leggen aan de kopers hoe zoiets werkt, is een heel ander verhaal. Een handleiding is een stuk duidelijker wanneer hier een tekening bij komt te staan. Aan de hand hiervan kan je precies uit leggen waar een bepaald onderdeel of knopje moet zitten.

Denk bijvoorbeeld aan een groot concern uit Zweden. Hier worden veel verschillende meubels gemaakt. Echter worden deze geleverd in bouwpakketten. In de winkel staat het allemaal mooi, maar zodra je met zo een pakket naar huis gaat begint de ellende pas. Aan de hand van de bijgeleverde handleiding en tekening is het een stuk makkelijker om dit model in elkaar te zetten. Hoe maak je nou een illustratie?

Tip: Hoe maak je nou een illustratie?

Gelukkig is er een bedrijf die zich alleen maar met dit soort vragen bezig houdt. De naam van dit bedrijf is Manualis. Zij kunnen goed helpen met het maken van een illustratie. Veel mensen denken dat hiermee een foto van het betreffende product wordt bedoeld, maar dat is niet waar. Wat hiermee bedoeld wordt is een echte tekening, vormgegeven door een mensenhand. Stap voor stap wordt er hier een duidelijke schets gemaakt, hoe je een bepaald product in elkaar kan zetten.

Wanneer je op deze website gaat kijken wordt er precies verteld wat Manualis al dan niet voor jouw bedrijf kan betekenen. Wij zijn zeer tevreden over de diensten die wij inmiddels hebben ontvangen. Hoe maak je nou een illustratie?