vouwwand

Het gemak van een vouwwand

Een vergadering waar meer personeelsleden bij aanschuiven? Meeting die wat groter blijkt dan verwacht? Twee aspecten waarvan je zeker weet dat dit ooit een keer gaat gebeuren. Met een vouwwand zorg je ervoor dat de ruimte snel groter gemaakt kan worden. Ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte kleiner te maken. Hierin ben je zelf vrij door gebruik te maken van vouwwanden. Maar welke wand past het beste in jouw bedrijf? Het moet bovendien ook efficiënt zijn wil je hier gebruik van maken. Bij Espero ben je meer dan welkom. Dit bedrijf beschikt over twee verschillende soorten wanden waaruit je kunt kiezen. Als eerste is het een variant waar je niet doorheen kunt kijken. Wel zo prettig wanneer je een besloten vergadering hebt.

Ten tweede heb je de mogelijkheid voor een glazen wand. Deze wand biedt minder privacy tijdens een meeting of gesprek. Maar het oogt wel zeer netjes en professioneel.

vouwwand

Waarom een vouwwand?

Steeds vaker zal er een meeting plaatsvinden. Voor de een is het geen probleem om in een grote ruimte te werken. De ander kiest graag voor een kleinere omgeving. Een vouwwand biedt hierin voldoende oplossingen. Door de wanden te verplaatsen maak je in een mum van tijd een compleet andere ruimte. Erg prettig wanneer je erachter komt dat je meer ruimte nodig hebt om jouw expertise te delen met anderen toch?