Habraken

Habraken heeft een super goed assortiment

HabrakenTot voor kort had ik zelf eigenlijk nog nooit van Habraken gehoord. Ik heb sinds kort een nieuwe functie binnen het bedrijf waar ik al meerdere jaren werk. Altijd ben ik hier secretaresse geweest, maar na een tijdje wilde ik toch wel mezelf meer gaan ontwikkelen. Daarvoor heb ik meerdere gesprekken met mijn baas gehad en toen heeft hij besloten dat ik ook verantwoordelijk ging worden voor de inkoop. Hier had ik eigenlijk nog geen ervaring mee, maar hij had het idee dat ik dit wel aan kon. Ik heb ongeveer een maand meegekeken met degene die dit voorheen deed. Diegene is toen met pensioen gegaan en toen stond ik er alleen voor.

Mijn eerste ervaring met Habraken

Habraken

Toen ik in contact kwam met Habraken was dat voor onze nieuwe naaimachines. Onze onderneming was in die periode namelijk flink aan het uitbreiden en daarom was het nodig om meer te kunnen produceren in dezelfde tijd. Er was al een nieuwe vleugel in aanbouw, maar deze moest nog volledig ingericht worden. Eigenlijk had ik geen flauw idee wat ik precies moest aanschaffen bij hen. Gelukkig was er een medewerker die mij hierbij heeft geholpen. Voor ik het wist was de bestelling geplaatst en een tijdje later zou deze geleverd gaan worden.

De bestelling is binnen

Toen de hele nieuwe ruimte klaar was, werd ook onze order van Habraken geleverd. Inmiddels is alles ook al aangesloten door onze monteurs en zijn wij aan het testen met de productie. De kleding die hierdoor gemaakt wordt, is heel erg mooi en de kwaliteit van alle stiksels voelt super goed. De prijzen van alle apparaten die wij hebben aangeschaft zijn heel erg schappelijk. Ik kan het jou dan ook zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op hun website als je meer informatie wilt!