Documenthouders

Documenthouders

Documenthouders zijn standaards om documenten op te leggen. Zo simpel is het. De bedoeling is dat je tegelijkertijd kan werken in je computer en kan kijken naar het document. Hierbij wil je natuurlijk dat je geen rugpijn of nekpijn krijgt, dus het moet ergonomisch verantwoord zijn. Hierbij is flexibiliteit van documenthouders belangrijk. 

Verstelbaarheid documenthouders

Documenthouders

Een goede documenthouder kan je instellen op jouw eigen lichaam. Hierbij gaat het om de hoogte en de hoek. Goed ingestelde documenthouders voorkomen rug- en nekklachten en problemen met de ogen. 

In-line documenthouders

Deze documenthouders zijn het ideaalst. Je plaatst ze tussen je beeldscherm en je toetsenbord in. Het is de bedoeling dat je het document op ooghoogte kan lezen. Het is dus onder een bepaalde hoek ingesteld. Doordat je geen zijwaartse bewegingen hoeft te maken of naar beneden kijkt, voorkom je een pijnlijke nek.

Waar let je nog meer op?

Bij de aanschaf is het zaak om te gaan voor stevig en duurzaam en ook het formaat is belangrijk. Hoe groot zijn de documenten die je erop wilt gaan leggen? Flexibiliteit en verstelbaarheid, zodat het precies voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Om ruimte te besparen is het handig als je je toetsenbord onder de documenthouder kan schuiven als je niet aan het werk bent. Dit staat opgeruimd en bespaart ruimte.

Documenthouders

Dataflex-serie documenthouders

Deze documenthouders voldoen aan alle eisen en zien er ook nog mooi uit. Je vindt dit bedrijf in Krimpen a/d IJssel. Dataflex heeft de balans gevonden tussen functionaliteit, ontwerp en prijs. De producten zijn ergonomisch verantwoord en tegelijk stijlvol en van hoge kwaliteit.