De onderscheidende kracht van QYN digital signage

QYN digital signage onderscheidt zich door doordachte concepten waarmee schermcommunicatie naar een hoger niveau wordt getild. Door niet enkel te focussen op content, maar dit te integreren met de juiste techniek en een uniek doordacht concept wordt de klant door jouw schermcommunicatie geraakt. 

Goed doordachte concepten

Wat laat je zien wanneer je je boodschap aan klanten wilt tonen via schermcommunicatie? QYN gelooft in goed doordachte concepten die zorgen voor een optimaal gebruik van schermcommunicatie. Waar consumenten gedurende de hele dag informatie krijgen te verwerken via eindeloze content op hun telefoon en in hun omgeving, moet je opvallen om indruk te maken. En hoe doe je dat? Juist, door een goed doordacht concept om het meeste uit jouw schermcommunicatie te halen. Dat is geen luxe, maar pure noodzaak. 

Integratie van content en techniek

Een vaak onderschat onderdeel van digital signage is de integratie van content en techniek. Naast een goed doordacht concept voor de content die je toont aan de klant, is een goede integratie met techniek essentieel. QYN weet dit als geen ander. Zonder de juiste integratie is schermcommunicatie niet stabiel en schaalbaar, en zorgt het voor meer zorgen dan resultaten. En dat wil je natuurlijk niet. Digital signage moet zorgen voor zorgeloze schermcommunicatie die echt bijdraagt, en dat is precies waar QYN voor zorgt.

Blijvend resultaat

Door een continue monitoring lost QYN problemen op afstand snel op, communicatie gaat immers altijd door. Zo ontzorgt QYN haar klanten en kan stabiele en continue schermcommunicatie verzorgd worden. Ook zijn er mogelijkheden tot het updaten van content, en wordt elke toepassing continu geëvalueerd. Sluit deze toepassing nog aan bij de huidige gebruiker? Zijn er nieuwe functionaliteiten die de ervaring kunnen optimaliseren Het stellen van deze vragen is essentieel voor een blijvende succesvolle oplossing in schermcommunicatie.