Ben jij geïnteresseerd in transport Portugal?

transport Portugal, een onderwerp waar je misschien al een tijdje mee bezig bent of misschien ben je opzoek naar een bedrijf die jou hierbij kan helpen? In beide gevallen ben je in dit artikel aan het juiste adres! In dit artikel leggen we uit wat transport naar Portugal is, waar je op moet letten en welk bedrijf jou hierbij kan helpen. Kun jij niet langer wachten en wil je meer te weten komen over dit onderwerp? Ga dan snel verder met dit artikel en kom er achter wat transport naar Portugal allemaal met zich mee kan brengen.

Wat is transport naar Portugal?

Elke dag worden er meerdere volle trailers naar Portugal getransporteerd. Deze trailers worden niet alleen naar plaatsen zoals Lissabon, Porto of de Algarve gestuurd, maar ook kleine plaatsen in Portugal staan op de route. Zowel complete trailers (FTL) als legere trailers (LTL) worden naar Portugal getransporteerd. Zelfs een enkele pallet vertrekt naar een stad als Lissabon. Met een bedrag van 3,1 miljard euro aan import en meer dan 2,1 miljard euro aan export, is Portugal een belangrijk handelsland geworden. Na de crisisjaren is het aanbod en de vraag naar producten uit Nederland in Portugal enorm toegenomen. Vergeleken met een aantal jaar geleden exporteert Nederland nu ruim 700 miljoen euro meer en wordt de vraag naar exportbedrijven steeds groter. Om je een beeld te geven van wat er dan zoal naar Portugal wordt geëxporteerd gaan we deze hieronder voor je opsommen:

  • Kantoormachines
  • Electrische apparaten
  • Kunststof in primaire vormen

Transport naar Portugal is niet zomaar gedaan. Er zijn een aantal belangrijke regels waar je als ondernemer rekening mee dient te houden. Over het algemeen is transport binnen Europa geheel vrij, dus ook voor het land Portugal. Het begint allemaal bij het opstellen van een CMR-vrachtbrief. Deze brief is voldoende om transport naar Portugal mogelijk te maken. Stel je voor: je wilt in Portugal een bedrijf opstarten in de verkoop van elektrische apparaten. Hoe mooi zou het zijn als je een bedrijf hebt die jou kan ondersteunen bij de wet- en regelgeving en precies weet waar jij aan moet voldoen om dit te kunnen realiseren. Naast de ondersteuning bij wet- en regelgeving kan het ook handig zijn een bedrijf in te schakelen voor tijdelijke opslag. Bijvoorbeeld wanneer je naar het buitenland emigreert en je je spullen mee wilt vervoeren. In de volgende alinea gaan we je vertellen welk bedrijf geschikt is om jou te helpen met het transport naar Portugal en waar je eventueel gemakkelijk een offerte zou kunnen aanvragen.

Waar regel ik transport naar Portugal?

Dit kan op de website www.bta-international.com. Via deze website kun je gemakkelijk alle informatie aanvragen omtrent dit onderwerp. Via de website kun je op een eenvoudige manier online een offerte aanvragen die je direct binnenkrijgt. Mocht je nog vragen hebben, kun je deze stellen via de chatfunctie of telefoon. Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp en wil je weten wat bta-international voor jou kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op de website en wie weet bevindt jouw trailer zich binnenkort in Portugal!