Weer aan de slag met www.reintegratietweedespoor.nl

Wie langdurig ziek geweest is, wil en kan niet even gemakkelijk terugkeren in de functie die hij of zij voorheen vervulde binnen een bedrijf. Daarom zijn er re-integratie trajecten. Bij een eerste spoor traject richt je op re-integratie binnen hetzelfde bedrijf, maar in een andere functie. Bij een tweede spoor traject wordt gericht op herplaatsing buiten het oorspronkelijke bedrijf. Bij zo’n tweede spoor re-integratie traject kunnen de mensen van www.reintegratietweedespoor.nl ondersteuning bieden om de re-integratie te laten slagen. Het doel van www.reintegratietweedespoor.nl is om jouw drive te vinden en hiermee een passende nieuwe werkomgeving te vinden.

Waarom www.reintegratietweedespoor.nl

Een groot voordeel van www.reintegratietweedespoor.nl is dat er veel ruimte voor persoonlijke aandacht is. Je krijgt één trajectbegeleider zodat deze persoon jou goed kan leren kennen en hiermee de re-integratie succesvol te realiseren. Samen met je trajectbegeleider zoek je naar wat je energie geeft, waar je rust in kunt pakken en wat je passie is. Door dezelfde begeleider gedurende het gehele traject te hebben, bouw je ook vertrouwen op en kun je zo meer van jezelf en je ambities naar voren laten komen. Dit draagt allemaal bij aan het vinden van een passende nieuwe werkplek.

Details

Via www.reintegratietweedespoor.nl kun je vrijblijvend een oriëntatiegesprek aanvragen. Als je besluit te kiezen voor dit bedrijf, krijg je een intakegesprek waarvan verslag gelegd wordt. Er wordt een dossiercheck gedaan door een arbeidsdeskundige. Bij het bezoek aan het UWV en de aanvraag van de WIA word je ondersteund. Elke twee weken zal je een afspraak hebben met je persoonlijke trajectbegeleider. Daarnaast krijg je toegang tot de vacaturezoekmachine.