Video Review

Tegenwoordig gaat het maken van reclame op een veel effectievere en geloofwaardigere manier dan hoe het hiervoor werd gedaan. Tegenwoordig is het maken van een video review, – zoals The Review Company dat heel gaaf doet – dé manier van adverteren.

Wat is een video review?

Een video review is eigenlijk een – zeer mooi en professioneel in elkaar gezet – filmpje waarin de consument aan jou vertelt over het desbetreffende product. Waarbij vroeger het bedrijf zelf vertelde over product en je wilde overtuigen van de voordelen van het product, doet nu de klant dat zelf.  The Review Company selecteert een aantal klanten en maakt een positief en duidelijk overzicht voor de klanten. Een manier van reclame maken die helemaal past in de tijd van de mobiele telefoon en de tablet. 

Waarom een video review?

Omdat een video review vanuit de klant wordt gedaan is een video review een stuk geloofwaardiger dan wanneer het verhaal vanuit een bedrijf komt dat het product wil aanprijzen. De klant vertelt zijn of haar mening over het product en of de dienst en waarom je het zou moeten aanschaffen. Doordat het door de klant wordt verteld is het een persoonlijk verhaal en een persoonlijke ervaring. The Review Company zet de video review heel professioneel en leuk in elkaar, zodat het ook leuk is om naar te kijken voor de klant en de klant daardoor waarschijnlijk een stuk sneller wordt overtuigd.