zit sta bureau

Slinger verstelbaar zit sta bureau

Sinds kort hebben wij een zit sta bureau op het werk gekregen. Iedere medewerker heeft zo een model ontvangen. In het begin stonden wij elkaar aan te kijken, van wat moeten wij hier nu mee. Wij zitten namelijk gemiddeld acht uur per dag achter een computer te werken. dus waarom een model die je omhoog kan zetten. Naarmate de tijd verstreek en al meerdere keren deze tafels in de hoogte werden gezet, kreeg iedereen de smaak te pakken. Toch wel fijn om ook even te kunnen staan en de werkzaamheden uit te voeren.

Een zit sta bureau op elke gewenste hoogte te zetten

Elke dag probeer ik een tijd te staan en dan weer af te wisselen om te gaan zitten. Wij kunnen door middel van een slinger dit bureau naar de gewenste hoogte zetten. Ook zijn er modellen die je door middel van een knopje hoger of lager kan zetten. Deze elektrische modellen zijn ook te verkrijgen bij de Backshop. Net zoals heel veel meer andere, ergonomische producten.

Voor een goede werkhouding is het belangrijk om met goed materiaal te werken. De vele producten die je via dit bedrijf kan aanschaffen helpen daar zeker mee. Voor een compleet overzicht van materialen, kan je het beste een bezoek brengen aan deze website. Ook de digitale ergonoom is zeker een bezoek waard.