Real gen maakt jouw website weer mooi

Dankzij Real gen loopt mijn website weer goed. Precies zoals het hoort! Vanaf 2000 ben ik gestart met het verkopen van kleding. Toen die tijd was het hebben van een eigen website niet geheel aan de orde. Vandaag de dag kun je gewoonweg niet meer zonder en daar ben ik toen ook in mee gegaan. Wij hebben een website laten maken in de hoop dat via het internet ook voldoende werd verkocht. Echter begon ik al snel te merken dat de hoeveelheid bezoekers op het internet vrijwel nihil is. Hier wil ik natuurlijk verandering in zien te brengen waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar ondersteuning.

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de hoeveelheid bedrijven die mij kunnen helpen. Ook in de kosten zijn zij allemaal verschillend en dat vind ik wel interessant. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om het rijtje na te lopen zodat ik ( hopelijk) een bedrijf zal vinden wat mijn interesse heeft gewekt.

Uiteindelijk terecht gekomen bij Real gen

Op de website van Real gen wist ik het meteen. Zij kunnen mijn website goed inrichten zodat ik weer meer bezoekers kan krijgen. Ik heb ervoor gekozen om een afspraak te maken bij dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kon ik mijn verhaal uitleggen in de hoop dat zij mij kunnen helpen. Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen en de website werd nader bekeken. Vrijwel meteen werden er een paar aanpassingen verricht. Stukje service wat zij met zich meebrengen en daar ben ik zeer tevreden over. De website heb ik bij dit bedrijf ondergebracht en daar geniet ik tot op de dag onwijs van.