Met dit kan jij alles in je kast combineren

Als je toe bent aan een opfrissing van je kledingkast, is het belangrijk om jezelf af te vragen wat je wilt doen om die verandering aan te brengen. Om een goede kledingkast op te bouwen dat niet alleen praktisch te combineren, maar ook stijlvol is, zijn er belangrijke items nodig om dit te vormen. Met Ralph Lauren kan je zelfs bijna een volledige outfit samenstellen. Het voordeel van deze kleding is dat het tijdloos is, wat een essentieel aspect is in de kledingkast.

Deze artikelen zullen de kern van jouw garderobe vormen:

De basis van elke outfit

Een goed overhemd is op veel verschillende locaties en momenten te gebruiken. Het kan een herinnering worden voor een uitreiking, een bruiloft, een feestje of een andere belangrijke bijeenkomst.

Als je iets meer voor de casual look wilt gaan, zijn truien een ideale keuze voor in je winkelwagen. Deze kan je natuurlijk ook op belangrijkere locaties dragen, met bijvoorbeeld een jasje of een pak. Maar je kan het natuurlijk ook dragen met een mooie vest en spijkerbroek. Ook zijn sweaters niet alleen sportief, maar zijn ook prima te dragen in je vrije tijd.

Dan hebben we natuurlijk de onmisbare t-shirts, of de bekende Ralph Lauren polo. De reden waarom deze bij zo veel in de smaak valt, is omdat het een modern uiterlijk heeft. Daarbij is het  ideaal om in warmere omgevingen te dragen, terwijl je er tegelijkertijd ook steeds stijlvol eruit ziet.

Accessoires zijn een musthave

Schijnt de zon iets te fel? Zet dan een gave de pet op dat ook nog eens bij je outfit past. Of is de winter aangebroken en krijg je er droge, koude handen van? Dan is het verstandig een goede set handschoenen te nemen. Accessoires zijn het beste te combineren wanneer deze in neutrale zijn. Dan kan het goed met de rest van de kleding aansluiten.