Financial Lease

Kies voor Financial Lease

Heeft u er wel eens over de optie Financial Lease nagedacht? Dit is de perfecte manier om een auto tot u beschikking te hebben zonder dat je zelf een compleet nieuwe auto hoeft aan te schaffen. Per maand betaalt u een vast bedrag, daar komen verder geen extra kosten boven op zoals een verzekering. Het enige wat u naast de maandelijkse kosten moet betalen is de brandstof waar de auto op rijdt. Mocht u meer informatie willen over deze manier van termijnhuur dan kunt u altijd op de website terecht of een medewerker telefonisch spreken.

Financial Lease

Als u kiest voor Financial lease dan ervaart u enkel de voordelen van het hebben van een auto. Dingen zoals reparatie kosten of afschrijvingskosten komen helemaal niet aan de orde. Het fijne hieraan is ook dat u de maandelijkse kosten kan opgeven als investeringen als u een eigen onderneming heeft. Op deze manier is het nog voordeliger voor u. Het heeft eigenlijk alleen maar voordelen want u hoeft bijvoorbeeld niet gelijk een hele som geld uit te geven aan een auto.

 

Financial Lease

 

Nadat de bruikhuur is afgelopen kunt u heel makkelijk de auto weer inleveren. U hoeft zich dus niet bezig te houden met dingen zoals inruilwaarde of verkopen. De auto is namelijk van u als het contract afloopt. Ook kunt u altijd gebruikmaken van de pechhulp, mocht u opeens langs de weg belanden tijdens u reis. Zaken zoals banenvervanging van zomer naar winterbanden worden gewoon voor u geregeld. Verdere onderhoudskosten zijn ook niet voor eigen rekening.