EGM Media - Wordpress op maat

Kies voor EGM Media – WordPress op maat

Ik heb gekozen voor EGM Media – WordPress op maat. Ik hou ontzettend van creatief bezig zijn en schrijven. Ik wou een manier vinden om die twee hobby’s met elkaar te kunnen combineren. Ik besloot daarom om een online blog te beginnen. Daar kon ik artikels schrijven over alle onderwerpen die mij interesseerde. Ook schreef ik dingen over creativiteit zoals hoe je dat kan ontwikkelen. Laten hielt ik mij ook bezig met het uitleggen hoe jij bijvoorbeeld een kussen maakt of welk verf een waterig effect heeft. Ik merkte dat steeds meer mensen mijn website begonnen te bezoeken. Ze lieten bijvoorbeeld ook leuke reacties achter met ideeën voor mijn volgende stuk. Ik vond het super leuk dat ik steeds meer publiek kreeg.

EGM Media - WordPress op maat

EGM Media - WordPress op maatEen nieuwe website

Omdat ik steeds meer volgers kreeg koos ik uiteindelijk voor EGM Media – WordPress op maat. Ik zat namelijk al een tijdje met het idee te spelen om een nieuwe en vooral mooiere weblog te maken. Toen ik begon met bloggen heb ik eigenlijk voor de simpelste lay-out gekozen. Dat kwam omdat ik er toen nog niet zoveel van af wist. Nu ik zoveel mensen heb die mijn website bezoeken wil ik investeren in iets moois. Zelf ben ik niet in staat om iets in elkaar te zetten dus daar benaderde ik een bedrijf voor. Samen besproken wij eerst  mijn wensen door en daarna gingen ze direct voor mij aan de slag. Uiteindelijk leverde zij echt een prachtig product af aan mij waar ik heel blij mee ben. Ik raad ze aan iedereen aan!