Incassobureau inschakelen: kosten?

No cure no pay:
Ik hoefde zelf het incassobureau niet te betalen want zij werken volgens het no cure no pay principe. Als de klant niet betaalt, dan hoef ik ook niet te betalen aan het incassobureau. Als de klant betaalt dan zijn die kosten aangerekend aan de klant.

Incassobureau inschakelen: Snel en efficiënt:
Dit incassobureau bestaat al sinds 2003.Zij hebben zowel zakelijke als particuliere debuteren en een landelijk netwerk aan juristen en deurwaarders zodat zij alle facturen kunnen behandelen. Doordat zij geen baat hebben bij gerechtelijke procedures zijn zij heel efficiënt en werken ze ook snel. Hun grootste doel is rechtszaken voorkomen.

Incassobureau inschakelen

Bill, een incassobureau met tientallen jaren ervaring

Inschakelen incassobureau Bill door een onbetaalde factuur van een klant in te dienen via mijn online account. Mijn dossierbeheerder bij het incassobureau start onmiddellijk met het schrijven van een herinneringsbrief aan mijn klant. Samen proberen zij een oplossing te vinden voor de betaling. Ik hoef er zelf niet meer naar te schrijven en ik moet mij ook geen zorgen meer maken want nu lossen zij het probleem op. Ik kan via mijn account steeds volgen of de betaling reeds is gebeurd of niet.
Bij niet betaling van de openstaande facturen: Het incassobureau kan ook een gerechtelijke procedure opstarten als de betaling niet gebeurd. Ik beslis nog altijd als ondernemer of we deze procedure wel moeten starten.