bhv verplicht

Ik wist niet dat bhv verplicht is!

Net op tijdbhv verplicht

Dat BHV verplicht is voor bedrijven binnen Nederland, is iets wat ik niet wist. Gelukkig werd ik daar net op tijd van op de hoogte gesteld, want anders had ik een boete kunnen riskeren. Voorheen deed ik alles zelf, maar een maand geleden heb ik 2 mensen in dienst genomen om mij te ondersteunen. Zij zijn er dan wel niet iedere dag, maar toch tel ik niet meer als eenmanszaak. Toen ben ik dus zelf op zoek gegaan om mijn bedrijfshulpverlening diploma te halen. Uiteindelijk ben ik toen uitgekomen bij G4s. Zij stonden niet alleen als grootste, maar ook als beste hiervan aangeschreven. Doordat zij locaties door heel Nederland hebben, zat er ook eentje bij mij om de hoek. Ik hoefde maar 5 minuten te fietsen en toen was ik er al. De groepen waren precies groot genoeg, waardoor jij van elkaar kon leren. Ook waren deze weer niet te groot, want dan had het te lang geduurd tijdens het stellen van vragen.

Tip

bhv verplicht

Inmiddels heb ik mijn bhv gehaald en zal ik nooit meer vergeten dat dit verplicht is. Wel wil ik graag ook nog mijn ehbo halen, maar dit is niet noodzakelijk. Dat is meer doordat ik het erg interessant vind hoe het menselijk lichaam werkt en daar graag meer over wil weten. Mocht jij nu ook willen weten of een van de twee iets voor jou is, kijk dan snel eens op hun website. Hier staat heel veel informatie over de verschillende diensten die zij jou te bieden hebben met daarbij ook de praktische zaken.