Security audit

Ik heb een security audit laten uitvoeren door Seccure

Heb je wel eens van een security audit gehoord? Het kan van belang zijn voor jouw bedrijf om je hierin te verdiepen. Wij van Seccure kunnen je hier alles over vertellen. Ons bedrijf is opgericht door hackers en security officers. Wij zijn zeer actief op alle facetten van ethical hacking en security. Het gaat er om dat er inzichtelijk gemaakt kan worden waar de kwetsbaarheden zitten, zodat je je gegevens nog beter kunt beveiligen en dus beschermen.

Bedrijf

Security audit onze mogelijkheden

Dankzij een security audit krijg je een uitgebreid en formeel overzicht van beveiligingssystemen van de organisatie, maar ook de processen worden in kaart gebracht. Het is een diepgaande toetsing waarbij de fysieke kenmerken zoals netwerken en firewalls bekeken, maar ook het beleid en de wet- en regelgeving worden in kaart gebracht. Als je hier ook meer over wil weten, neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen. Je gaat er namelijk alleen maar je voordeel mee doen als je deze keuze maakt. Het is namelijk goed om alle gegevens te beschermen en de veiligheid voorop te zetten.

AVG

Zeker nu de nieuwe wetgeving van AVG van toepassing is. Dit nam diverse aanpassingen mee met betrekking tot het opslaan, verwerken en behouden van gegevens van je bezoeker. Hierbij moet je op je website aangeven welke gegevens je opslaat. Dit wordt vaak gedaan door middel van een pop-up of een kleine banner onderaan het scherm. Denk hierbij aan de cookies, tracking gegevens van Google Analytics en gegevens die nodig zijn voor contactformulieren. Aangezien dit goed vermeld en beschreven moet worden, kunnen wij ons voorstellen dat je niet goed weet hoe je dat in werking zet. Ook hiermee kunnen wij je van dienst zijn. Als je vragen hebt laat het ons dan horen zodat wij je verder kunnen helpen.