Horeca meubilair Super Seat

Super Seat is de grootste gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Het bedrijf heeft altijd een ruime voorraad en alles is ook direct leverbaar tegen lage prijzen. Het assortiment van Super Seat bestaat uit onder andere gebruikte caféstoelen, stapelstoelen of bijvoorbeeld tweedehandse klapstoelen. Bij Super Seat kun je ook terecht voor een uitgebreide tweedehandse lounge collectie en nog meer. Bekijk de site van Super Seat om jezelf te inspireren. Heb je vragen? Benader dan het bedrijf!

Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.

Stoelen zijn een belangrijk onderdeel voor bijvoorbeeld restaurants of café’s. Het is zonde om alles nieuw te kopen en daarom is het bedrijf Super Seat er.

Mijn ervaring

Mijn vrouw en ik zijn een eigen café begonnen. We hebben al een keuken en al een bar. Uiteraard horen er in een café ook tafels en stoelen. Dit kost alleen erg veel geld dus om die reden ben ik gaan zoeken naar een bedrijf die tweedehandse stoelen verkoopt. Ik kwam uit bij het bedrijf Super Seat en hier zijn tweedehandse artikelen te vinden die ik goed kan gebruiken voor in mijn café. Ik ben de shop gaan bekijken en ik nam als besluit dat ik barkrukken en stoelen ging kopen voor in het café.


De artikelen zijn er super uit en ze zijn van hoogwaardig kwaliteit. Ik adviseer andere mensen die ook op zoek zijn naar tweedehandse stoelen om dit aan te schaffen bij het bedrijf Super Seat.