Digitaal

De voordelen van een flipbook

Heb je een PDF document, maar vind je alleen een PDF niet genoeg? Denk je dat de PDF meer zou verdienen? Dan is een flipbook wat voor jou. Met een flipbook heb je namelijk de mogelijkheid om een PDF op een betere manier tot z’n recht kunt laten komen. Met een flipbook kun je van een doodnormale PDF, een digitaal boek maken met alle mogelijkheden van een PDF. Maar er is meer mogelijk, lees dus vooral even verder!

Flipbook

De mogelijkheden

Er is dus meer mogelijk dan alleen het maken van een boek van je PDF. Zo kun je bijvoorbeeld video’s plaatsen in je boek. Je hoeft hiervoor alleen maar de PDF op te sturen naar het bedrijf die de flipbook maakt en aan te geven waar de video’s dienen te komen. Daarnaast kun je natuurlijk allerlei links verwerken in de PDF, deze worden automatisch in het flipbook gezet. Op deze manier is het mogelijk om bezoekers naar je website of naar een aanbieding te leiden via het flipbook. Vaak worden er folders, magazines of jaarverslagen in een flipbook gezet. Een flipbook is ideaal om deze formats beter tot z’n recht te laten komen.

Het bestellen

Een flipbook is dus ideaal voor veel doeleinden, maar hoe bestel je nu zo’n boek? Er zijn verschillende bedrijven waar je terecht kunt voor het laten maken van zo’n flipbook. Vaak hoef je alleen maar een PDF op te sturen en wordt het binnen één werkdag omgezet tot een flipbook. Vaak krijg je ook een plaatsje op de server van het bedrijf, zo blijft je flipbook bijvoorbeeld voor een jaar vast staan. Na deze tijd kun je het natuurlijk zelf gaan hosten op een eigen domein.