De Verpakkingswebwinkel voor de beste kwaliteit dozen!

Welkom bij  De Verpakkingswebwinkel, wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in het leveren van dozen.  In 2016 het idee ontstaan om De Verpakkings webwinkel op te zetten. Wij werken bij De Verpakkingswebwinkel met met een erg simpel concept. Dit zorgt ervoor dat wij de klant altijd de scherpste prijs kunnen aanbieden. Wij werken met staffelprijzen en palletprijzen. Dit betekent dus dat je korting krijgt in het geval dat je meerdere dozen bij ons koopt. Koop je minimaal 50 stuk? Dan kun je alles op een pallet bestellen. Hoe bestel jou nou een pallet? Deze zijn te bestellen door bij de  desbetreffende product op de knop klik hier voor palletprijzen te klikken

Soort dozen in het assortiment

Kun je geen doos vinden die voldoet aan je eisen? Geen zorgen, het is bij De Verpakkings webwinkel ook mogelijk om dozen op maat te laten maken. Dit wordt dan zo snel mogelijk bij je thuis geleverd. Bestel je het voor half 3 dan zorgen wij er ook voor dat je het de volgende dag in huis hebt.

Op zoek naar Amerikaanse vouwdozen met fefco 201? Ook die hebben we in ons assortiment. Een doos is het ideale verzend artikel voor het verzenden van bepaalde producten. Je kunt terecht bij De Verpakkings webwinkel voor een breed assortiment aan dozen. Wij hebben verschillende soorten dozen in het assortiment. Denkt hierbij aan lange, korte,dubbele golf, enkele golf en dozen met een plakstrip. Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan snel een offerte bij ons aan.