Dankzij american factoring weer geholpen!

Sinds dat ik bekend ben met american factoring merk ik het verschil. Voorheen kon ik namelijk echt wakker liggen als iemand zijn factuur niet betaald bij ons. Dit resulteerde dan ook wel eens in nachten wakker liggen met de vraag hoe dat ik dit het beste kan gaan doen. Als ondernemer zijnde is iedere dag weer een dag wat ik mee kan nemen in mijn tijd als eigenaar zijnde. Toch heeft het ook zware periodes waar ik rekening mee moet houden. Denk hierbij aan debiteuren die zijn of haar rekening niet betaald.

Oplossing gezocht

Aangezien ik er niet op zit te wachten om hier nog langer mee rond te blijven lopen. Heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. Tijdens mijn zoektocht online heb ik wat dat betreft genoeg incassobureau’s gevonden. Alleen zit ik er niet op te wachten om mijn debiteuren hier aan te melden. Het risico dat de factuur nog niet wordt betaald  blijft uiteraard groot. Uiteindelijk ben ik op de website van finqle.nl terecht gekomen. Dit bedrijf maakt het mogelijk middels american factoring. In feite wordt door dit bedrijf de rekening betaald en zullen zij ervoor zorgen dat de factuur alsnog wordt voldaan door de debiteur. Het prettige hiervan is dat ik mijn werkzaamheden alsnog kan blijven doen!